Καλωσήρθατε στον ιστολόγιο του Συλλόγου μας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Λίγα λόγια για το σύλλογο..

Η απόφαση για την ίδρυση του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Ιωαννίνων, ξεκίνησε με την ιδέα να βρεθούν όλοι οι συντοπίτες στην πόλη των Ιωαννίνων και να αναδείξουν ό,τι χαρακτηρίζει τα όμορφα 12 νησιά μας...
Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι και στην αρχή οι τρεις φοιτητές έγιναν πέντε, οι πέντε δεκαπέντε κι έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Συλλόγου. Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2008 και οι πρώτες εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 2 Νοεμβρίου 2008, έπειτα από μια συνάντηση - γενική συνέλευση - όλων των ενδιαφερόμενων για την εγγραφή τους στο σύλλογο.
Στο σύλλογο μπορούν να είναι εγγεγραμμένα μέλη όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές στην πόλη των Ιωαννίνων, οι οποίοι κατάγονται από κάποιο νησί των Δωδεκανήσων, καθώς και υποστηρικτές του συλλόγου μας έχουν τη δυνατότητα να γίνουν επίτιμα μέλη. Για να μη ξεχαστούμε, οι φίλοι του συλλόγου μας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι σε όλες τις εκδηλώσεις μας!
Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:
  • Λούππης Αρτέμης - Πρόεδρος
  • Κυπραίου Ανδριάνα - Αντιπρόεδρος
  • Κυρίτση Αλίκη - Γραμματέας
  • Γρίμπιλος Θωμάς - Ταμίας
  • Δημητράκη Ειρήνη - μέλος
Η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές της 9ης Νοεμβρίου, έπειτα από ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: