Καλωσήρθατε στον ιστολόγιο του Συλλόγου μας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ!!!


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ LA SUITE!!!
O ΤΥΧΕΡΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ....... ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!

>>>ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

>>>ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ LA SUITE NA ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΕΛΑ 2010!!!

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σας γνωστοποιούμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες του «Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών – Σπουδαστών Ιωαννίνων», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009, το νέο διοικητικό συμβούλιο που αναδείχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κυπραίου Ανδριάνα

Αντιπρόεδρος: Γρίμπιλλος Θωμάς

Γραμματέας: Δημητράκη Ειρήνη

Ταμίας: Καρακωνσταντίνου Άννα Μαρία

Μέλη: Καραμπελιά Αθηνά, Τομάζου Λένα, Βραχνάς Σταύρος

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 2010!!!




Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, οι Σύλλογοι Δωδεκανησίων Φοιτητών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη δενδροφύτευση για το νέο έτος στην περιοχή της Αρχαίας Καμείρου. .

Το πούλμαν θα ξεκινήσει στις 10.00πμ από την Νομαρχία και θα αποχωρήσει από την περιοχή στη 1.00 μμ.

Τον εξοπλισμό και τα δενδρίλια θα παραχωρήσει η Νομαρχία, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμμετέχετε με την παρουσία σας.Το 2009 στάθηκε καταστροφικό με τις πυρκαγιές για τον τόπο μας, το 2010 καλούμαστε να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Ας δείξουμε την οικολογική μας συνείδηση και την ευαισθητοποίηση μας και στα περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου μας!!!Τη Δευτέρα όλοι μας φυτεύουμε στο μέρος που αγαπάμε!!!