Καλωσήρθατε στον ιστολόγιο του Συλλόγου μας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

O Σύλλογος μας διοργανώνει μια ακόμα εκδρομή στον πανέμορφο Βόλο και στα μαγευτικά χωριά του Πηλίου. Νησιώτες και μη ετοιμαστείτε να δείτε θάλασσα!!!
Βόλος, φοιτητική πόλη, γνωστή για τα τσιπουράδικα της, το όμορφο λιμάνι της, τις καθαρές παραλίες της αλλά και τα όμορφα χωριά που την περιτριγυρίζουν.. Θα μας φιλοξενήσει το Σάββατο και η Κυριακή θα μας βρεί στα όμορφα και γραφικά χωριά του Πηλίου. Αν είμαστε τυχεροί..... (μην ελπίζετε) θα δούμε και χιόνι!!

Το Σάββατο πρωί αναχωρούμε από τα Ιωάννινα 8.00 π.μ με αναμενόμενη άφιξη στο Βόλο 12.30μ.μ Στη διαδρομή θα σταματήσουμε για καφεδάκι με υπέροχη θέα. Στο Βόλο θα συναντηθούμε στο ξενοδοχείο Galaxy, το οποίο θα μας φιλοξενήσει και την υπόλοιπη μέρα αφιερώστε την να γνωρίσετε το Βόλο!

Την Κυριακή μετά από ένα γερό πρωϊνό, γεμίστε μπαταρίες και αναχωρούμε για τα δυο πιο γνωστά χωριά του Πηλίου, Μακρυνίτσα και Πορταριά! Προβλεπόμενη ώρα γυρισμού στα Γιάννενα 10.00μ.μ

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν με την υπέροχη παρέα του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Πάτρας!!

ΤΙΜΗ ----> 65€
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 30 Οκτωβρίου (με προκαταβολή 30 ευρώ)
Δηλώστε συμμετοχή:
στα μέλη του ΔΣ
ή στο τηλ. 6996563143

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Γενική Συνέλευση...!

Γυρνώντας και πάλι πίσω στα όμορφα Ιωάννινα, έπειτα από μια διακοπή 3 μηνών για το καλοκαίρι και έχοντας μεγαλώσει την παρέα μας με τους νεοεισαχθέντες Δωδεκανήσιους φοιτητές, σας καλούμε όλους να έρθετε στην Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 21.00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου.
Ο χώρος συνάντησης βρίσκεται στο παλιό Χατζηκώστα επί της οδού Γ. Παπανδρέου 4β!
Για οδηγίες και ό,τι χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας ή στο τηλ του συλλόγου: 6996563143
Ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί για τη χρονιά που μας πέρασε και να μας μοιραστούμε τις ιδέες μας για τη χρονιά που μας έρχεται!!