Καλωσήρθατε στον ιστολόγιο του Συλλόγου μας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

2η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος στο νομό μας, κινητοποιεί τη Νομαρχία να διοργανώσει σε συνεργασία με τους Συλλόγους Δωδεκανησίων Φοιτητών ανά την Ελλάδα τη 2η Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοληψία στο Ακταίον την Τετάρτη 5 Αυγούστου 17.00-21.00. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε ως μια χειρονομία αγάπης και φροντίδας τόσο για το συνάνθρωπο μας όσο και για τον τόπο μας.
Είναι επιτακτική αναγκή όλων μας να ευαισθητοποιηθούμε και να απαλλαγούμε από την άγνοια που μας διακατέχει για ανάγκη αίματος στον τόπο μας. Δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας, μπορούμε να χαρίσουμε σε έναν ή περισσότερους συνανθρώπους μας το πολυτιμότερο αγαθό που θα σώσει τη ζωή τους.
Είναι προνόμιο των ανθρώπων το ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής προς κάποιον άλλο, καθώς δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο του και δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια.
Γυρνόντας από την παραλία ελάτε βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας σε αυτήν τη προσπάθεια.... Γίνεται εθελοντές αιμοδότες και βάλτε τα θεμέλια για τον κοινωνικό εθελοντισμό στα Δωδεκάνησα.
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα παρακολουθήσετε συναυλία με τους 7.000 WATT και άλλα συγκροτήματα.

Παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε μέσω του γρούπ μας στο facebοok είτε έπειτα από επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. για το αν τυχόν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην αιμοληψία.