Καλωσήρθατε στον ιστολόγιο του Συλλόγου μας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Ο Σύλλογος μας σας ενημερώνει ότι διοργανώνει εκδρομή την ημερομηνία 20 -25 Μαρτίου στην όμορφη Κωνσταντινούπολη... Η εκδρομή περιλαμβάνει:
  • 20/03 Αναχώρηση οδικώς στις 10 το βράδυ από Νομαρχία (θα γίνουν 2 μικρές στάσεις)
  • 21/03 Άφιξη στην Κωνσταντνούπολη. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στο πατριαρχείο και στη Μονή Βλαχέρνας.
  • 22/03 Κρουαζιέρα στα Πριγκιποννήσια
  • 23/03 Επίσκεψη στην Αγία Σοφία, στο Μπλε Τζαμί, στον Ιππόδρομο και στην Παναγία Ζωοδόχου Πηγής
  • 24/03 Περιήγηση στα τοίχοι και στο Βόσπορο με το λεωφορείο. Αναχώρηση το απόγευμα για Γιάννενα.
  • 25/03 Επιστροφή στα Γιάννενα
Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στην Σκεπαστή Αγορά και σε Βιοτεχνία Επίδειξης Δερμάτινων Ειδών και Βραδιά με Χανουμάκια.

Τιμή Συμμετοχής 270 ευρώ το άτομο(προκαταβολή 130 ευρώ μέχρι 20 Φευρουαρίου)
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η κρουαζιέρα, ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, ξεναγός. Δε συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια για τα Μουσεία και για τη βραδιά με χανουμάκια. Κατά την επιστορφή θα πραγματοποιηθεί μικρή στάση για φαγητό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΑΡΤΕΜΗΣ:6944747689 ΑΝΔΡΙΑΝΑ:6981316113


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Επίτιμο Μέλος


Σήμερα ύστερα από συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου με τον κ. Γιαννακάκη Ιωάννη, αποφασίστηκε ο ορισμός του ως επίτιμο μέλος.
Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, καθώς ο κ. Γιαννακάκης ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, στην προσπάθεια ίδρυσης αυτού του συλλόγου. Μας βοήθησε, μας στήριξε και ανά πάσα στιγμή ήταν παρόν όποτε τον χρειαζόμασταν. Ο ορισμός του ως επίτιμο μέλος, είναι ένας τρόπος για να του δείξουμε ότι του είμαστε ευγνώμονες και τον ευχαριστούμε θερμά!
Ο κ. Γιαννακάκης Ιωάννης κατάγεται από τη Ρόδο, από το χωριό Αφάντου. Γνώρισε τα Ιωάννινα πηγαίνοντας εκεί να σπουδάσει Ιατρική και τελικά έμεινε μόνιμα εκεί φτιάχνοντας τη δική του οικογένεια. Ασκεί το επάγγελμα της Ιατρικής και ταυτόχρονα είναι δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ιωαννίνων. Τον γνωρίσαμε χάρη στην αγάπη του και τη νοσταλγία που νιώθει για την πατρίδα που άφησε πίσω, τα όμορφα Δωδεκάνησα. ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΣ, είναι κινητής οποιουδήποτε έργου αναδεικνύει τα νησιά μας.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ!!

Αγαπημένοι φίλοι του συλλόγου μας, πέρασε ο πρώτος δύσκολος καιρός και αφού αποδείξαμε ότι τα Δωδεκάνησα δίνουν δυναμικά το παρόν και στα όμορφα Ιωάννινα, σας προσκαλούμε να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το νέο έτος στην κοπή της βασιλόπιτας μας.
Η κοπή της πρώτης πίτας του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 21.30 στο ρεμπετάδικο " Μώβ" στην οδό Ανεξαρτησίας.
Ο τυχερός φίλος που θα βρει το φλουρί, θα κερδίσει ένα συμβολικό γούρι για το 2009, το οποίο θα συνοδεύεται από ένα χρηματικό ποσό.
Η Βραδιά θα περιλαμβάνει μενού 10 ΕΥΡΩ ( Ποικιλία κρεατικών, σαλάτα, μερίδα πατάτες, ορεκτικό κ 1 κιλό κρασί ανά 4 άτομα). Η συνέχεια προβλέπει άφθονο κρασί, κέφι και χορό!!
Σας περιμένουμε όλους εκεί να αποχαιρετήσουμε κ όλοι μαζί το 2008, υποδεχόμενοι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Καλή Χρονιά!!!

Η νέα χρονιά να γεμίσει τις καρδιές μας αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και ευτυχία!!!!! Υγεία σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ειρήνη σε όλο το κόσμο!!! Ας μην ξεχάσουμε τις κακές στιγμές του περασμένου χρόνου και ας μας κάνουν δυνατότερους την νέα χρονιά!!
ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!